Aan de Anna B&B

Uw gastvrouw

In 2014 kregen wij de mogelijkheid om het huis van onze buren over te nemen. Al snel ontstond het idee om met de extra ruimte die we hiermee kregen een B&B te gaan beginnen. Omdat ik in het verleden ervaren heb dat er te weinig goede rolstoeltoegankelijke gastenkamers zijn, was mijn streven om in de beperkte ruimte die we hadden toch een kamer te gaan creëren die goed toegankelijk is. Na veel gepuzzel en daarna nog eens een keer puzzelen samen met de aannemer, zijn we naar mijn mening tot een heel mooi resultaat gekomen.

Het was erg leuk om bezig te zijn met het uitdenken van de plannen. Hoe maak je de kamers, hoe richt je je B&B in, wat ga je serveren, wat bied je je gasten. Je gaat uit van je eigen ervaringen, wat je zelf prettig vind. Zo vonden wij het belangrijk dat elke kamer zijn eigen badkamer met toilet zou krijgen.

Wij houden van goed eten, dus een lekker ontbijt voor onze gasten vinden wij belangrijk. Daarom haal ik diverse soorten kaas bij de boer, bak ik zelf brood wat u meestal nog warm op tafel krijgt, is er jam uit de omgeving, etc.

Naast gastvrouw van de B&B ben ik huismoeder (een uitgestorven beroep) en zorg ik voor onze 2 zoons. Wij zijn vrij sportief en daarom ben ik veel op het sportveld te vinden om rugby te spelen of naar de sporten van onze jongens te kijken.

 In de afgelopen jaren hebben wij al vele gasten mogen ontvangen, waaronder ook veel terugkerende gasten. Het is leuk om te zien dat mensen onze B&B waarderen!